Artist : Vita Alvia - Tresnomu Lungo
Title : ARD Management
Duration : 05:42
View : 9.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Vita Alvia - Tresnomu Lungo

Suwi ora ketemu

Opo kowe ora kangen aku

Aku sek nyandang status bojomu

Senajan adoh papan dunungmu


Pamitmu lungo mung sedelo

Ra nganti suwi bakal teko

Nanging nyatane kuwi mung coro

Tresnomu ngadoh tresnomu lungo


Telung rendeng telung ketigo

Kowe ra ono teko

Akeh suworo akeh cerito

Neng kono keno gudo


Musim pari wes ganti dele

Ati remuk rasane

Sabarku ngenteni tekamu

Jebul ra ono artine

Home