Artist : Pak No Ft Pak Ndut Woko Channel - Kudu Misuh
Title : Henny Adella
Duration : 06:18
View : 228.5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Pak No Ft Pak Ndut Woko Channel - Kudu Misuh

Cobo to gagasen lelakonku iki

Ra ono senenge susah sing tak temoni

Ngolah ngaleh gawean kabeh ra nate ngunduh

Dino dino isine mung kudu misuh

embuuh...


Nyobo nggarap sawah tinggalane wong tuaku

Nggumunku saben" tandur rega rabuk’e duwur

Bareng tibo panen rega gabah’e medun

Kabeh modal utangan ora biso kesaur

ajuur...


Sawah tak dol murah aku nyicil angkudes

Lagi nyopir seminggu rega bensin’e ngenthes

Tarif tak mundak’ke penumpang nggerundel ae

Kerep telat Oli rusak ring sak methal’e

Hoo kere...


Montor nggangkrak neng bengkel ra biso ogel ogel

Rasane uripku mung gari thengel - thengel

Nyepi nang kuburan golek tembusan togel

Nomer ngeblong terus aku tambah dedel duel

Hoo gathel...


Kabeh dalan wis buntu aku nekat mbandar dadu

Durung ono sing udu keamanan wis njaluk sangu

Ono oknum tentara ono oknum polisi

Obrakan wingi wingi wis kerep tak lakoni


Bareng prei ra nyangoni aku diseret nang bui

Diganjar telung sasi… misuh sak jroning ati


Ndlogok Jiaraaaannn

Home